Elérhetőségünk:

Shen Dent Bt.

1155 Budapest,
Martinovics Ignác utca 7.

+36-1/307-0074

[|]

megközelítés

Mora terápia:

Természetgyógyászati orvosi rendelő

1132 Budapest,
Csanády utca 11.

Elfogadóhely:

Egészségpénztár,
üdülési utalvány és
wellness ticket
elfogadóhely

medicredit_logo

DR LÁSZLÓ GABRIELLA

1975-ben szerzett diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fog- orvostudományi Karán. Két évre rá, 1977-ben Fog- és Szájbetegségek szakvizsgát tett. 1993 óta mint magánorvos praktizál. Egy ISO minősítéssel rendelkező belvárosi rendelőt cserélt fel a mai kellemes családis környezetben lévő praxisra. Egy felnőtt fiatalember édesanyja.

DR ZAKLANOVICS HELGA

1992-ben diplomázott a mai Semmelweis Egyetemen. Első munkahelye a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikája volt. 1994-ben Fog- és Szájbetegségek szakvizsgát tett. 2001-2008-ig Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb, Fogszabályozási Részlegén dolgozott. A Fogszabályozási szakvizsgát 2004-ben szerezte meg. 2008 óta magánorvosként tevékenykedik. Két boldog fiú édesanyja.

DR BÁNHIDI BALÁZS

2000-ben diplomázott a Pécsi Tudomány Egyetem Fogorvosi Karán. Két év rezidensképzést követően, 2002-ben Fog- és Szájbetegségek szakvizsgát tett. Hat éven keresztül dolgozott a budapesti Szent János Kórház Fül-orr-gége és Szájsebészeti Osztályán. Ez idő alatt gyakorlatot szerzett a súlyos fej-nyaki gyulladásos és traumatológiai esetek ellátásában, valamint az ambuláns szájsebészetben is. 2008-ban Dento-alveolaris sebészeti szakvizsgát tett. Tapasztalt implantológus, jártas a kombinált csontpótlásokban és az irányított csontregenerációs(GBR) technikákban. Két gyermek édesapja.

ENZMINGER ADRIENN

2011-ben szereztem fogászati asszisztensi szakképesítést, majd rá egy évre, 2012-ben tovább képeztem magam, mint klinikai fogászati higiénikus.

Szakterületem a szájhigiénés-fogászati tanácsadás, professzionális fogtisztítás és a fogfehérítés.

2012-ben diplomáztam a Szent István Egyetemen, ahol a diplomamunkám témája a fogáaszti turizmus volt.